Гласът на съзнанието
2. Когато твърде многото съгласие води до невроза; Парадоксалните решения; Четирите стълба на спокойствието
Loading
/
В настоящето издание на подкаста ще си говорим за опитите на учените да намерят прицелно място в мозъка, което да подлежи на лекарствен контрол, що се отнася до тревожните състояния. След това ще се прехвърлим на взаимоотношенията между хората и ще проследим защо да бъдеш съгласен с общото мнение на колектива или събеседника си може да бъде невротизиращо, която тема ще завърши с няколко практически съвета как да бъдете хем независими в изразяването на мнението си, хем да не си докарате негативи от това. В третата по-обширна тема ще засегна въпросът за начина, по който подхождаме при разрешаването на различни лични и професионални въпроси – тема, в която ще дискутираме парадокса на лесните решения при трудните въпроси и трудните решения по отношение на маловажните теми.
Ще се запознаем с четирите стълба на спокойствието в днешното невротизирано ежедневие и ще научите една простичка телесна техника за релаксация.
Приятно слушане! 🙂

Ако ви харесва подкаста можете да разпространите линк към него сред приятелите си, да харесате и коментирате в социалните мрежи. За коментари, въпроси и теми, които желаете да чуете в следващи епизоди на подкаста, можете да пишете на georgibald в gmail или да оставите гласово съобщение тук – (https://anchor.fm/baldjiev). Благодаря ви за доверието и интереса и до нови срещи! 🙂