3. За страховете и тревогата с добро или кога безпокойството може и да е полезно

 
 
00:00 / 28:52
 
1X
 

Темата е специално пожелание за „приятен път“ към дълбините на себе си за всички, които искат да открият аспекти на личността си, с помощта на неподозирани спътници – така нежеланите стрес, тревожност и безпокойство.

В третият епизод на подкаста „Гласът на съзнанието“ си говорим (всъщност, аз говоря, а вие слушате – едно типично уан мен шоу 🙂 ) за ползите и предимствата на тревожността като част от характера ни. Оказва се, че не винаги безпокойството е непременно зло и нежелано, а може да бъде полезно в поне няколко важни житейски направления. Кои са те и как да си помогнем с една съвсем простичка и лесна за изпълнение психологическа техника (но за сметка на това със значителен ефект, ако се отдадете на правенето ѝ) – ще разберете от епизода.

Не го мислете много, ако ви идва да пишете или да се обадите и да коментирате, ако искате да чуете тема, мнение или нещо специално в подкаста. Можете да оставяте гласови съобщения на адрес: https://anchor.fm/baldjiev като натиснете бутончето Message и завършите стъпките по записа си. Или пък се обадете на гласовата ми поща на телефон 0889 763 755.

Мерси, че сте така готини слушатели 🙂

Всички минали и предстоящи епизоди от подкаста можете да намерите тук: